WEBSTATISZTIKA 2013
2012. november 1 - 2013. október 30.

 

A www.radiomuseum.hu honlap webstatisztikái

 

A www.radiomuseum.hu honlap negyedik teljes évének jellemzőbb statisztikai adatai láthatók. A 2013. évben a weblapnak 127.730 látogatója volt 86 országból. Eddig a weboldalakat összesen 283.917-en látogatták meg 99 országból valamivel több, mint 4 év alatt. Továbbra is sokan küldenek emailt, sokan ajándékozzák meg a gyűjteményt, de továbbra is igen sokan kínáltak megvételre kisebb, nagyobb gyűjteményeket, érdekes rádiókat. Ez az év volt az első, amikor többen is reklám lehetőséget láttak a www.radiomuseum.hu weboldalban, de ezekkel a kecsegtető lehetőségekkel nem éltünk, mert nagyon távol álltak a reklámozandó témák a weboldalak jellegétől.

A város önkormányzati képviselői megajándékoztak egy 1939-ben gyártott, Point Bleu U 805 típusú rádióval és egyúttal bemutatásra került a gyűjteményem, amelyről a VKC televízió egy 25 perces összeállítást készített. Több régi rádiókészüléket és régi gramofont is megszólaltattunk. A filmet a városi televízió többször is bemutatta, a visszajelzések igen jók voltak. Egy technika óra keretén belül ismertettem a rádiózás kialakulását, bemutatva első kristály-detektoros rádiót működés közben. A bemutatóhoz felhasználtam a mai modern technikát, egy mp3-as lejátszót és egy kisteljesítményű AM tranzisztoros adókészüléket.

Sok kéréssel keresnek meg, amelyeket sajnos legtöbbször nem tudok teljesíteni. Készülékeket nem kölcsönzök, javítást, felújítást nem tudok vállalni. Régi rádiók alkatrészeinek kereskedelmével nem foglalkozom.

Köszönöm gyűjtőtársaim észrevételeit, kiegészítéseit, amelyeket továbbra is örömmel fogadok.

A legfontosabb 2013. évi statisztikai adatok havi bontásban

webstatisztika havi bontásban 2013-ban

Webstatisztika havi bontásban számokkal 2013-ban

2013. október havi ország statisztika

Ország statisztika 2013-ban

Ország statisztika országonként 2013-ban

Hivatkozás: Mediacenter teljes körű webstatisztikáinak jellemzőbb összesítő táblázatai.

Kollár Ernő

ARCHÍV WEBSTATISZTIKÁK

2012. évi webstatisztika

2011. évi webstatisztika

2010. évi webstatisztika

 

 
VISSZA A WEBLAPRÓL OLDALRA
Virtuális Rádiómúzeum - Készítette: Kollár Ernő HA 5 DB 2009.
A fényképek másolása, felhasználása a szerző hozzájárulása nélkül tilos!