WEBSTATISZTIKA 2018
2018. január 1 - 2018. december 31.

 

A www.radiomuseum.hu honlap webstatisztikái

A www.radiomuseum.hu weboldalaknak 2018-ban 119 országból 108.463 látogatója volt. A találatok száma: 2.451.983 db, az összes letöltések: 222.234.301 kByte.

Ez az év a radiomuseum.hu életében csendesen, de folyamatos munkával telt el. A látogatok száma ismét növekedett, feltételezhető, hogy az újabb 14 darab ritka, érdekes rádió feltöltése következtében. A 2016-ban kialakításra került látogatható múzeumot ebben az évben is sokan keresték fel, többen érdeklődtek a látogatás lehetősége felől. Azonban egyre nehezebb koordinálni, a rádiók felújítási, karbantartási munkáit, a weboldallal kapcsolatos szinte folyamatos munkálatokkal valamint az ismerősök és az ismeretlen látogatók fogadásával és a ház, a múzeum körüli kerti munkákkal.

Továbbra is sokan küldenek e-mailt, sokan ajándékozzák meg a gyűjteményt, de továbbra is igen sokan kínáltak megvételre kisebb, nagyobb gyűjteményeket, érdekes rádiókat. Ebben az évben is érdeklődtek a weboldalakon elhelyezhető reklámfelületek iránt. Sajnos a reklámozandó "termékek" nagyon távol álltak a weboldal tartalmától, ezért nem kerestem a további kapcsolatfelvételét.

A beérkező e-mailekre nem mindig tudok azonnal válaszolni. Készüléket nem kölcsönzök, javítást, felújítást nem tudok vállalni. Régi rádiók alkatrészeinek beszerzésével, kereskedelmével nem foglalkozom.

Köszönöm Antal László (HG7JIZ) és Bárányos Mihály (HA7VR) barátaimnak a honlaphoz nyújtott folyamatos, állandó segítségét, gyűjtőtársaimnak a hasznos, segítőszándékú észrevételeit.

 

2018. évi webstatisztikai adatatok havi bontásban

webstatisztika 2018

 

2018. évi webstatisztika

webatatisztika 2018

 

VISSZA A WEBLAPRÓL OLDALRA
Virtuális Rádiómúzeum - Készítette: Kollár Ernő HA 5 DB 2009.
A fényképek másolása, felhasználása a szerző hozzájárulása nélkül tilos!