WEBSTATISZTIKA 2019
2019. január 1 - 2019. december 31.

 

A www.radiomuseum.hu honlap 2019. évi webstatisztikája

A www.radiomuseum.hu weboldalaknak 2019-ben 116.054 látogatója volt. Újabb országból nem tekintették meg, így maradt a 119 ország. A találatok száma: 2.205.584 db, az összes letöltések száma: 384.389 oldal.

Ez az év a radiomuseum.hu életében folyamatos munkával telt el. A látogatók száma kis mértékben ismét növekedett. Ez az év kivételes volt, mert ebben az évben igen sok rádiókészülékkel, műszerrel, rádiócsövekkel ajándékoztak meg, az ország távolabbi részeiből is. Legtöbbször érte kellett menni. Ezért a felújítási, restaurálási munkákkal nagyon lemaradtam. A 2016-ban kialakításra került látogatható múzeumot ebben az évben is többen felkeresték. Azonban egyre nehezebb koordinálni, a rádiók felújítási, karbantartási munkálatait, a weboldallal kapcsolatos szinte folyamatos szerkesztési feladatokat, valamint ismerősök és ismeretlen látogatók érdeklődéseit, fogadásait. Gyakorlatilag ezekre a feladatokra már egy "szervezetre" lenne szükség.

Továbbra is sokan küldtek e-mailt, sokan kértek tanácsot, értékbecslést, továbbra is igen sokan kínálnak megvételre kisebb, nagyobb gyűjteményeket, érdekes rádiókat. Ebben az évben is érdeklődtek a weboldalakon elhelyezhető reklámfelületek iránt, illetve árajánlatokat küldtek a radiomuseum.hu weboldal modernizálására, a legújabb webfelületek kialakítására.

A beérkező e-mailekre nem mindig tudok azonnal válaszolni. Készüléket nem kölcsönzöm, javítást, felújítást nem tudok vállalni. Régi rádiók alkatrészeinek beszerzésével, kereskedelmével nem foglalkozom.

Köszönöm Antal László (HG7JIZ) és Bárányos Mihály (HA7VR) barátaimnak a honlaphoz nyújtott folyamatos, állandó segítségét, gyűjtőtársaimnak a hasznos, segítőszándékú észrevételeit.

 

2019. évi webstatisztikai adatatok

webstatisztika 2019

VISSZA A WEBLAPRÓL OLDALRA
Virtuális Rádiómúzeum - Készítette: Kollár Ernő HA 5 DB 2009.
A fényképek másolása, felhasználása a szerző hozzájárulása nélkül tilos!